Rhetian Railway

blog image

De Rhetian Railway is een alpiene bergweg die uit verschillende delen bestaat; lijnen die in de bergketens Albula en Bernina zijn gelegd, werden in 2008 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst.

Mount Pilatus

blog image

Het dichtst bij Alfalfa ligt de echte Alp, de Pilatus-berg, 2130 meter hoog, en biedt inwoners en toeristen een breed scala aan entertainment - van het beklimmen van een unieke historische trein getand tot hotelontspanning, gastronomische genoegens en tal van activiteiten.

Benedictijner klooster van St. John

blog image

Het Sint-Jansklooster bevindt zich in de afgelegen Val Mustier-vallei. De geschiedenis gaat meer dan één millennium terug.

Rheinfall

blog image

De belangrijkste "water" attractie van Zwitserland, de Rheinfall - een plaats van onophoudelijk geluid, het fijnste waterstof in de lucht en tientallen kleine regenbogen die op de spray spelen. Met een breedte van 150 meter en een hoogte van 23 meter draagt ​​de Rijnwaterval trots de titel van de grootste waterval van Europa in termen van het volume van het overlopende water, dus er is echt iets te zien. De toeristische infrastructuur is uitstekend ontwikkeld: de waterval is gemakkelijk bereikbaar met de trein en je kunt de volle kracht van het vallende water voelen door in een boot naar het midden van de waterval te varen.

Kastelen en vestingwerken van Bellinzona

blog image

In Zwitserland is er een plek waar het aantal kasteelforten per vierkante kilometer de nummer drie bereikt. Deze plaats heet Bellinzona en is een pittoreske stad omringd door indrukwekkende vestingwerken.

Kunstmuseum in Bazel

blog image

Het Basel Museum of Art is de thuisbasis geworden van Europa's grootste kunstcollectie uit de 15e eeuw tot heden. De focus van het werk van kunstenaars van de Boven-Rijn van de 19-20 eeuw.

Oude stad van Genève

blog image

Het historische deel van Genève, de oude stad genoemd, bevindt zich op de linkeroever van het meer. Dit gebied staat bekend om zijn vele architectonische monumenten.

Via Mala Gorge

blog image

Op slechts een steenworp afstand van de stad Tuzis strekt deze zes kilometer lange kloof zich uit op een diepte van 500 m tussen perfect verticale kliffen met uitzicht op de rivier de Hinterrhein

Lindenhof Hill

blog image

De Lindenheuvel (Lindenhof in het Duits) is een belangrijk onderdeel van het historische centrum van Zürich. Het stijgt ongeveer 25 meter boven de rivier de Limmat en werd gevormd tijdens de laatste ijstijd. Lindenhof staat nu op de lijst van Zwitserse historische sites van nationaal belang.